Ympäristöystävän mainoslahja - luomupuuvillainen kylpypyyhe!

Brodeeratulla logolla varustettu kylpy- tai rantapyyhe on epäilemättä yksi käytännöllisimmistä tuotteista, jos etsit yrityslahjaa, joka sopisi kaikille sukupuolesta tai iästä riippumatta. Mikäli lahja on suunnattu ensisijaisesti nuoremmille, mikrokuituinen rantapyyhe käy hyvin.


 Ajattele ekologista jalanjälkeäsi!

Kun ympäristoystävallisen mainoslahjan valinta on langennut saunapyyhkeeseen, kannattaa miettiä hetki ennen kuin tilaat ensimmäisen eteen sattuvan. Näinä päivinä jokainen itseään kunnioittava ihminen kehittää ympäristöystävällisempiä kulutustottumuksia, joten mikä voisi olla parempi valinta kuin iso ja mukava, luonnonvärein värjätty, luomupuuvillasta tehty froteepyyhe! Ilman kemiallisia lannoitteita kasvatetusta puuvillasta valmistetut kylpypyyhkeet myös kuivuvat nopeammin. Ne ovat erityisen pehmeitä ja sopivat myös herkkäihoisille, esimerkiksi vauvoille!

Pyyhevalikoima on riemunkirjava!

Kuten nykyään ylennsäkin, tuotevalikoima on valtava. Pyyhkeitä on saatavana erihintaisina kaikenlaisista materiaaleista: synteettisistä, puukuiduista, puuvillasta. Puuvillainen froteepyyhe on klassisin vaihtoehto eikä sille tunnu löytyvän kilpailijaa – virkistävän kylvyn jälkeen on nautinnollista kietoutua pehmeään, pörheään pyyhkeeseen.

 Ajattele laajasti ja valitse orgaanisesta puuvillasta valmistettu kylpypyyhe yrityslahjaksi!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

VURLE - pieni ja käytännöllinen arjen seuralainen

Vihreillä valoilla mainoslahjojen maailmassa